Drugo najveće gradilište u Srbiji: Novi deo grada nastavlja da raste - nekad aerodrom, pogledajte sada Jugovićevo (VIDEO IZ VAZDUHA)


Po veličini odmah iza Beograda na vodi

Na preko 15 hektara na severu Novog Sada u naselju Jugovićevo sagrađeno je do sada 145.000 kvadratnih metara stanova – i tu nije kraj radovima.  

Po veličini odmah iza Beograda na vodi, gradilište stanova za pripadnike snaga bezbednosti u novosadskom naselju Jugovićevo aktivno je od 2019. godine kao projekat od nacionalnog značaja.

Originalni plan predviđao je da na mestu nekadašnjeg aerodroma budu izgrađena ukupno 1.972 stana na 145.000 kvadratnih metara i u vrednosti od 8,5 milijardi dinara, sa cenom od samo 500 evra po kvadratnom metru, prenosi Gradnja.rs.

Polovinom prošle godine projektu Jugovićevo u Novom Sadu dodato je novih 200 stanova.

Međutim, polovinom prošle godine projektu je dodato novih 200 stanova, uglavnom od 60 kvadrata, koji će biti raspoređeni u dve četvorospratnice i dve sedmospratnice.

Dve nove zgrade nići će nekoliko desetina metara južnije od kompleksa u Ulici Boška Petrovića koji je uveliko u izgradnji, a posao na tenderu pripao je firmama „Best izgradnja“ iz Novog Sada i „Set“ iz Šapca.

Stanovi u kompleksu u Ulici Boška Petrovića grade se u tipskim stambenim zgradama, a u ponudi su garsonjere, kao i stanovi sa jednom, dve, tri i četiri sobe. Površina ovih stanova kreće se od maksimalna 32 kvadrata za garsonjere, do 92 kvadrata za četvorosobne stanove, prenosi Gradnja.rs.

izvor: gradnja.rs





bombyx-nekretnine NS stil NS stil Magic Walls NS Magic Walls NS