Novosadski kulturno - obrazovni krug, edukativni centar za obrazovanje cele porodice


Novosadski kulturno – obrazovni krug je obrazovni centar koji je okupio najbolje na jednom mestu, sa željom da ponudi drugačiju vrednost i da novi doprinos obrazovanju i kulturi.

Njihov koncept rada je drugačiji: bave se pojedincem, njegovim rastom i razvojem.

Kako ističu, u fokusu su učenici i polaznici, njihove potrebe i interesovanja. Nastava je mentorska, grupe polaznika su male, i ono što je najbolje: imaju sve predmete na jednom mestu.

Osim časova za osnovnu, srednju školu i studente, u ponudi su strani jezici za decu i odrasle - engleski, nemački i ruski jezik, i to redovni, intenzivni i poslovni kursevi.

Posebno su ponosni na pažljivo osmišljen kurs ,,Položi prijemni’’, prepremu sva tri ispita za upis u srednju školu, kao i na pripremnu nastavu za upis na Medicinski fakultet.

Imajući u vidu iskustva polaznika i učenika, uočavamo da oni rado preporučuju Novosadski kulturno – obrazovni krug, podvlačeći da su postignuti rezultati odlični, profesori stručni i posvećeni, a cene pristupačne.

Ovaj edukativni centar se nalazi na adresi Bulevar kralja Petra I 48, a sve informacije o kursevima i časovima možete dobiti na njihovoj fb stranici: facebook.com/nskulobrazovnikrug ili pozivom na broj 064/03-93-269 .




bombyx-nekretnine NS stil NS stil Magic Walls NS Magic Walls NS